Back

0 Κοτοπουλο με κρουστα παρμεζανας και ψητα ντοματινια

Your vote is:
0.00 of 0 votes

Αντί για το κλασικό ψητό στήθος κοτόπουλο, δοκιμάστε να το ψήσετε με κρούστα παρμεζάνας. Μία πολύ ζουμερή και γευστική συνταγή

Υλικά

4κομμάτια στήθος κοτόπουλο

τριμμένη φρυγανιά

1/4 τριμμένη παρμεζάνα

10 ντοματίνια κομμένα στη μέση

4κς ελαιόλαδο

ρόκα

1 κουταλιά της σούπας βαλσάμικο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψετε την τριμμένη φρυγανιά με την παρμεζάνα.Αλατίζετε το στήθος κοτόπουλο και το πασπαλίζετε με τη φρυγανιά και την παρμεζάνα μέχρι να καλυφθεί πολύ καλά. Το τοποθετείτε σε ένα πιρέξ που έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και δίπλα απλώνετε τα τοματίνια. Με ένα πινέλο λαδώστε το κοτόπουλο και τα ντοματίνιακαι ψήστε για περίπου 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ανακατεύετε το βαλσάμικο, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Μόλις το κοτόπουλο είναι έτοιμο, το σερβίρετε με τη ρόκα και περιχύνετε τη σως.